Toimituskäytäntö

Toimitus ja toimituskulut

Tilauksesta aiheutuvat mahdolliset toimituskulut määräytyvät tilauksen koon ja valitun toimitustavan mukaan. Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan ja näet ne ostoskoristasi ennen tilauksen hyväksymistä. Yli 150 euron kertaostoksella on ilmaiset toimituskulut. Ilmoitetut arvioidut toimitusajat ovat arkipäiviä. 

Tilauksesi lähtee meiltä normaalitilanteessa viimeistään tilauspäivääsi seuraavana arkipäivänä. Viikonloppuisin tai pyhäpäivinä emme laita paketteja matkaan vaan tilauksia käsitellään arkisin klo 8-16. Myös kampanjoiden aikana, jolloin tilausmäärät ovat suuria, tilausten käsittelyssä saattaa mennä 1-2 päivää pidempään. Otathan nämä asiat huomioon tilausta tehdessäsi.

EU:n ulkopuolelle toimitettaessa mahdolliset tullimaksut ja verot eivät sisälly toimituskuluihin ja ovat asiakkaan vastuulla.

Kaikista noutamattomista paketeista veloitamme Suomen toimituksissa 10 euron ja ulkomaan toimituksissa 15 euron käsittelykulut. Jos haluat, että pakettisi lähetetään uudelleen veloitamme käsittelykulun sekä uuden toimituksen hinnan. Muussa tapauksessa tilaus hyvitetään ja hyvityksestä vähennetään käsittelykulut. 

 

Lahjan tilaaminen

Voit tilata tuotteen lahjaksi valitsemalla toimitusosoitteeksi lahjansaajan. Ilmoita kommenttikentässä, että tuote on tulossa lahjaksi, niin emme laita mukaan tilausvahvistusta tai muita hintatietoja. Halutessasi voit ostaa meiltä myös tyylikkään lahjapaketin (löydät ne täältä) ja kirjoittaa kommenttikenttään tervehdyksen, jonka kirjoitamme paketin vyötteeseen. Jos lahjan saaja haluaa vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ole meihin yhteydessä sähköpostitse.