Palautuskäytäntö

Palautusoikeus

Tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä, myyntikuntoisia tuotteita, joissa on alkuperäiset tuotetiedot kiinnitettyinä. Asiakkaan toiveen mukaan valmistetuilla tuotteilla (mm. Nimikirjain- ja Numero-käsineet) ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Jos tuotetta on käytetty tai se ei ole muutoin alkuperäisessä kunnossaan, meillä on oikeus evätä asiakkaan kaupanpurkuoikeus ja periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen ostajan huolenpitovelvollisuuteen vedoten. 

Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan kuluttajansuojalain mukaisesti  alkuperäiselle maksutavalle. Tuotepalautusten käsittelyaika on 10 - 15 arkipäivää.

Jos asiakas on tilannut tuotteen kampanjasta, jossa alennus on saatu tietyn rahasumman täyttymisen jälkeen tai siihen liittyy muita kappale- tai summamääräsidonnaisia alennuksia, alennus purkautuu jos tuotteista osa palautetaan. Silloin asiakkaan saama palautussumma lasketaan kampanjan ehtojen täyttymisen mukaisesti. 

Palautukset Suomessa

Täytä lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja pakkaa se palautettavien tuotteiden mukaan. Pakkaa tuotteet hyvin. Voit käyttää uudestaan pakkauksen ja suojapaperit, joissa tuotteet on lähetetty sinulle. 

Palautukset Suomessa tapahtuvat aina Postin kautta huolimatta paketin alkuperäisestä toimitustavasta. Kiinnitä paketin päälle lähetyksen mukana tullut palautustarra, jossa on osoitteemme ja asiakaspalautustunnuksemme 630038. Peitä tarralla vanhat osoitetiedot. Vie lähetys mihin tahansa Postin toimipisteeseen. Lähetyksestä ei tule sinulle kuluja.

Showroomiltamme ja mahdollisilta myyntipisteiltä sekä messuilta noudetut tai ostetut tuotteet tulisi ensisijaisesti palauttaa ja vaihtaa omassa toimipisteessämme osoitteessa Vattuniemenkatu 15 A, 00200 Helsinki. Ota meihin kuitenkin rohkeasti yhteyttä, jos palautuksesta on jotain kysyttävää.

Palautukset Suomen ulkopuolelta

Palauttaaksesi ulkomailta, ota meihin yhteyttä sähköpostilla kauppa@moiko.fi. Kerro tilausnumerosi ja tuotteet, jotka haluat palauttaa. Tarkistamme tilauksesi lähetystavan ja annamme sinulle sen mukaiset palautusohjeet. Ulkomailta palauttaessa vähennämme tilauksesi hyvityssummasta 6 euroa. EU:n ulkopuolisten palautusten ja vaihtojen kohdalla asiakas vastaa kaikista kustannuksista.

Vaihto 

Jos haluat vaihtaa tuotteen, tee palautus yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja tee verkkokaupassamme uusi tilaus. Voit myös tulla vaihtamaan tuotteen showroomillemme. Tarkista osoite ja aukioloaikamme tästä