Lahja mielessä?

Joulu siintää jälleen näköpiirissä! Tänä vuonna loistava tapa näyttää, että välität, on pitää läheiset sekä lämpimänä että näkyvänä. Moikolta saat kaiken tarvitsemasi vauvasta vaariin.

Viimeiset tilauspäivät Suomeen:

  • Postin pikkupaketti 14.12.
  • Postin posti-, Express-, ja XXS-paketit, Postnord ja Matkahuolto toimittavat joululahjat Suomessa perille, kun tilaat 19.12. klo 12 mennessä

Viimeiset tilauspäivät ulkomaille:

Ruotsiin (Postnord)

  • Tiistai 19.12. koko Ruotsin alueelle
  • Keskiviikko 20.12. Turun, Tampereen ja Helsingin alueilta postinumeroalueille 10-61, 63-82

Norjaan (Postnord)

  • Keskiviikko 13.12. koko Norjan alueelle
  • Perjantai 15.12. postinumeroalueille 40-79
  • Maanantai 18.12. postinumeroalueille 00-39

Tanskaan (Postnord)

  • Maanantai 18.12. koko Tanskan alueelle
  • Tiistai 19.12. Turun, Tampereen ja Helsingin alueilta postinumeroalueille 00-36 ja 40-49

UPS Express Saver toimittaa joululahjat Eurooppaan, kun tilaat 19.12. klo 12 mennessä.

Moikon tontut toivottavat loistavia jouluostoksia ja lämmintä joulun odotusta!

Sydämelliset lahjat

Sydän-printti kaunis tapa osoittaa välittämistä ja hellyyttä ympäröiville ihmisille, sekä lahjaa antaessa, että lahjaa käytettäessä. Sydän-tuotteiden design tasapainoilee aina abstraktin ja esittävän välillä, sillä sydän näkyy vain ja vasta, kun puolikkaat tuo yhteen.

Kasvilliset lahjat

Onko läheisesi viherpeukalo tai patikoija? Tai kukkien ystävä? Tässä ihana tapa tuoda hänen omistukseensa lisää kasveja. Nämä kaunokaiset kukoistavat vuosia menettämättä hohtoaan.

Abstraktit lahjat

Abstraktit printit keskittyvät ajattomiin muotoihin, joissa jokainen voi nähdä mitä haluaa. Design voi olla pehmeä tai terävä, suuri tai pieni, kurvikas tai kulmikas. Lahjaa valitessa mieti, millaisia tunteita vastaanottaja sinussa herättää, ja sopisiko hänelle paremmin abstrakti kuin esittävä printti.

Eläimelliset lahjat

Onko ystäväsi koira- tai kissaihminen? Onko kummilapsesi ratsastaja? Onko lapsenlapsesi pomppiva kuin pupu? Onko puolisosi sieluneläin tiikeri tai karhu? Eläin-teemaisista printeistämme löytyy jokaiselle jotakin.

Lahjat muumifanille

Kuka kultasi on luonteeltaan? Onko hän veikeä Pikku Myy, huolehtiva Muumimamma tai herkkä Niiskuneiti? Vai kenties jäätävä kuin Mörkö?