Fraktpolicy

Leverans och leveransavgifter

Avgifter som möjligtvis tillkommer i samband med en beställning fastställs efter beställningens storlek och det valda leveranssättet. Leveransavgifterna läggs automatiskt till i slutsumman, och syns i varukorgen innan du godkänner beställningen. För engångsinköp på över 1600 kronor tar vi ingen leveransavgift. Leveranstiden som uppges är vardagar.

I normala fall skickar vi din beställning senast den första vardagen efter att du gjort din beställning. Beställningarna hanteras under vardagar kl. 8-16. Under veckoslut och helgdagar skickar vi inga försändelser. Under kampanjer, då vi får ett stort antal beställningar, kan hanteringen dröja 1-2 dagar extra. Beakta detta då du beställer.

Leveransavgifterna innefattar inte tullavgifter och skatter som kan tillkomma vid leveranser utanför EU. Kunden ansvarar själv för dessa.

För ej uthämtade paket debiterar vi en behandlingsavgift på 10 euro för paket inom Finland, och 15 euro för ej uthämtade paket utanför Finland. Om du önskar att vi skickar paketet på nytt debiterar vi behandlingsavgiften, samt leveransavgift, för den nya leveransen. I annat fall kompenserar vi för beställningen, och drar av behandlingsavgiften.

Beställa som present

Du kan beställa produkter som present till någon annan genom att ange mottagarens adress. Ange i kommentarsfältet att produkten är en present, så bifogar vi inte orderbekräftelse eller andra prisuppgifter. Du kan även köpa ett elegant presentpaket (finns här) och skriva en hälsning i kommentarsfältet, som vi sedan skriver på banderollen. Om mottagaren vill byta eller returnera presenten, kontakta oss via e-post.