Återbetalningspolicy

I enlighet med konsumentskyddslagen i Finland har vi 14 dagars returrätt för våra produkter. Returrätten gäller för oanvända, säljbara produkter med etiketterna kvar fästa vid produkten. Produkter som är tillverkade efter kundens önskemål (t. ex. Nimikirjain och Numero-vantar) har inte bytes- eller returrätt.

Om produkten har använts, eller inte är i ursprungligt skick, förbehåller vi oss rätten att avslå kundens rätt att häva köpet, och utkräva nedskrivning av produktens värde ända upp till produktens fulla pris, samt returkostnaderna, med hänvisning till kundens omsorgsplikt.

När returen är godkänd, betalas ersättningen enligt konsumentlagstiftningen på ursprungligt betalsätt. Handläggningstiden för produktreturer är 10-15 vardagar.

Om kunden har beställt inom ramen för en kampanj, där rabatten erhållits efter att en viss penningsumma uppnåtts, eller som innefattar andra rabatter knutna till antal eller summa, hävs rabatten om en del av produkterna returneras. I sådana fall beräknas summan för återbetalning enligt kampanjvillkoren. 

Returer

Om du vill returnera produkter, kontakta oss via e-post info@moiko.fi, och meddela ditt beställningsnummer samt de produkter som du vill returnera. Du får instruktioner kring hur du ska returnera produkten. Vi drar av en returneringsavgift på 65 kr från återbetalningen.

Kontakta oss om du har frågor om returneringen.

Att byta vara

Om du vill byta en vara, gör en retur enligt instruktionerna ovan och gör en ny beställning i vår nätbutik.