• suomi
  • english
  • svenska

Ostoskori

KOTIMAISET YRITYS- JA
HENKILÖSTÖLAHJAT MOIKOLTA

LOISTAVA

LAHJA

Nyt sinulla on mahdollisuus erottua ja antaa lahjaksi heijastavat, luonnonmateriaaleista neulotut design-tuotteet! Nämä ajattomat asusteet tuovat valoa pimeneviin iltoihin ja niitä on ilo käyttää ja näyttää.

MIKSI MOIKO?

Moikon keksintö on yhdistää heijastavia, kauniita ja kekseliäitä kuvioita laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin. Valikoimassa on sekä CE-hyväksyttyjä heijastimia ja hejastinrukkasia että heijastavia asusteita, joiden kanssa suositellaan käytettäväksi heijastinta. Moiko on saanut Heijastavat Kädet -mallistolle kansainvälisen Red Dot -designpalkinnon vuonna 2017.

LUONNONMATERIAALIT

Moikon asusteet ovat käytännöllisiä ja kestäviä käyttää.
Korkealaatuisesta mulesing-vapaasta merinovillasta neulotut kotimaiset designkäsineet ja -pipot lämmittävät ja lisäävät näkyvyyttä ja hyvää mieltä - kertovat Moikon tuotteita käyttävät.

EETTINEN LÄHITUOTANTO

Kaikki Moikon merinovillaiset käsineet neulotaan Suomessa, ja heijastavat kuviot painetaan oman tiimin voimin Helsingin Lauttasaaressa. Baltian alueella teemme yhteistyötä kahden pienompelimon ja kahden neulomon kanssa, jossa meille valmistetaan mm. pipoja,edullisemman hintaluokan käsineitä, sekä kangaskassit ja t-paidat.

VALMIIT LAHJAPAKKAUKSET

Voit tilata valmiiksi
paketoituja yksittäisiä
käsineitä tai lahjasettejä,
joissa on sekä pipo että
lapaset.
Paketin päällä on vyöte, johon
kirjoitamme yrityksesi
tervehdyksen.
TUTUSTU
LAHJASETTEIHIN TÄÄLTÄ.
Yksittäispakatut lapaset “Kivi”
Lahjasetti “Metsään”
OTA YHTEYTTÄ JA
PYYDÄ TARJOUSA
YRITYSLAHJOISTA
kauppa@moiko.fi

YRITYSILMEESI MUKAISET LAHJAT

Voimme suunnitella tuotteet myös yrityksesi ilmeen mukaiseksi jo 30 kappaleen minimillä. Lähetä meille logo tai muu tunnistettava elementti, josta suunnittelemme yrityksesi näköisen heijastavan kuvion. Yrityksesi logo voidaan toteuttaa kokonaan heijastavana kuviona, tai se voidaan yhdistää valmiisiin tuotteisiimme joko riippulapulla tai yksityiskohtana.

OTA YHTEYTTÄ JA
PYYDÄ TARJOUS
YRITYSLAHJOISTA
kauppa@moiko.fi

Olemme kustomoineet
tuotteet mm. näille
asiakkaille:

Moi mobiili
Linnanmäki
Helsingin kaupunki
Partioaitta
Eficode
Mieli ry
Aste
Helsingin seniorisäätiö

HYVÄÄ TEKEVÄT LAHJAT

Jos haluat ostaa lahjat, jotka tekevät hyvää, tilaa henkilökunnalle World Vision-tuotteet. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 € äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten hyväksi. Yhteistyöstä kerrotaan tuotteenseen kiinnitetyssä riippulapuussa. TUTUSTU WORLD VISION
YHTEISTYÖTUOTTEISIIN.

KIERRÄTYSKUIDUISTA
VALMISTETUT T-PAIDAT

T-paitamallistossamme on kierrätyskuidusta valmistettuja paitoja kultaisilla tai heijastavilla kuvioilla.
Voimme suunnitella yritysilmeesi mukaisen paidan heijastavalla kuviolla jo 30 kpl minimillä. KAIKKI T-PAIDAT
LÖYDÄT TÄÄLTÄ.
T-paidat on ommeltu suomalaisen Pure Waste Textilesin kierrätyskankaista, joissa on käytetty 60% kierrätettyä puuvillaa ja 40% kierrätettyä polyesteria. Kierrätyskankaat on valmistettu tekstiiliteollisuuden leikkuujätteestä ja muovipulloista.
Sopiiko joku muumihahmoista kuvaamaan yrityksesi imagoa erityisen hyvin? Olemme Moomin Charactersin yhteistyökumppani ja voimme tehdä haluamastasi hahmosta yrityksesi fiiliksen mukaisen tulkinnan! Voit valita myös olemassa olevista hahmoista.
MUUMITUOTTEET.

POSTITUSPALVELU

Tarjoamme myös lahjojen postituspalvelun. Halutessanne voimme postittaa henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden joululahjat heidän kotiosoitteisiinsa maailmanlaajuisesti.

TUOTTEIDEN KOOT

Tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Lapasissa miehille valitaan yleisesti L-koko, naisille M-koko. Pipot ovat unisex-mallisia, yksi koko sopii kaikille.
OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS
YRITYSLAHJOISTA
kauppa@moiko.fi
040 733 1426 / Mari

On aika loistaa!

Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi
Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi