• suomi
  • english
  • svenska

Ostoskori

Etusivu / Sukat / Yhdessä

Yhdessä

29,90 

Kaksi paria sukkia

Pronssi ja laventeli painokuvio

Poista

Two perfect pairs - paketissa on kaksi paria sukkia, musta ja ecru. Tutut sydämet löytyy nyt myös sukista. Sydämenpuolikkaista muodostuu kokonainen, kun tuot jalkaterät yhteen.

Moiko x World Vision yhteistyötuote. Ostamalla Moikon ja Suomen World Visionin yhteistyötuotteen olet mukana auttamassa äärimmäisessä köyhyydessä eläviä lapsia. Jokaisesta myydystä yhteistyötuotteesta lahjoitetaan 1€ Suomen World Visionille. Kiitos kun autat!

Ugandalaiset lapset piirsivät Moikon pyynnöstä piirroksia, joissa he kuvasivat omaa arkeaan. Lasten upeat piirrokset yhdistämällä syntyi tämä Yhdessä-sydänkuvio. Sydämenpuolikkaista muodostuu kokonainen ja saatat ihmiset yhteen, kun tuot jalkaterät vierekkäin.

Sukkien langan on valmistanut kierrätysmateriaaleihin erikoistunut Pure Waste. Sen sisältämä puuvilla on ompelutehtaiden leikkuujätettä ja polyesteri on peräisin kierrätetyistä PET-pulloista. Tiesitkö, että yksi kilo kierrätettyä puuvillaa säästää vettä 11 000 litraa verrattuna neitseelliseen puuvillaan? Sukat on neulottu Liettuassa ja painettu meidän oman tiimin voimin Helsingin Lauttasaaressa.

Kokotaulukko


Mitat ovat suuntaa antavia, 
materiaali on joustavaa.
Materiaalitiedot ja hoito-ohjeet

51% kierrätetty puuvilla, 34% kierrätetty polyesteri, 11% polyamidi, 4% elastaani

Hoito-ohjeet: 

Konepesu 40°C.

Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi
Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi