VIRTA

59,00

Pipo, merinovillaa

heijastava painokuvio

Poista

Pipo on valmistettu pehmeästä ja lämpimästä merinovillaneuloksesta. Reunan taitokset tuovat pipoon runsautta. Pipon ympäri on painettu heijastava kuvio. Merinovillaneulos on hyvin joustavaa, mikä mahdollistaa mukavan istuvuuden ilman kireyttä. Pipon korkeutta voi säädellä taittelemalla alareunaa halutulla tavalla.

Muista myös CE-hyväksytty heijastin. Sen löydät täältä.

 

 

Kokotaulukko

Yksi koko

Materiaalitiedot ja hoito-ohjeet

Materiaali: 100% merinovilla, mulesing-vapaata. Suunniteltu, neulottu ja leikattu suomessa, ommeltu Virossa. Pipon ympäri on painettu laadukas, heijastava painokuvio.

Hoito-ohjeet: 

Pese merinovilla / villa pipo vain, jos se on välttämätöntä tahrojen takia. Usein pelkkä tuuletus puhdistaa tuotteen ja vähentää pesun tarvetta. Noudata annettua pesulämpötilaa ja muotoile kosteana. Ã„lä rumpukuivaa tai liota. Älä kuivaa suorassa auringonvalossa, lämpöpatterilla/– lattialla tai  kuivauskaapissa.

Höyrytä kevyesti kuivauksen jälkeen.

Pesuohjeet:

Suosittelemme hellävaraista villan konepesuohjelmaa,30 °C villapesuohjelmaa tai 30°C käsinpesua. Käytä nestemäistä villapesuainetta.

Käsinpesu

Liota villapesuaine ensin pieneen määrään kuumaa vettä, lisää sitten viileää vettä, kunnes pesuveden lämpötila on 30 °C ja sitä on runsaasti. Käytä tarvittaessa apuna kylpyvesimittaria. Upota tuote valmiiseen pesuliuokseen. Älä liota villatuotetta, vaan puristele se hellävaraisesti puhtaaksi. Älä hankaa tai väännä kovakouraisesti. Huuhtele huolellisesti. Varmista, että myös huuhteluveden lämpötila on 30 °C. Kuivumisen ylimääräisen veden voi poistaa esim. Pyyhkeen sisässä rullaamalla. Muotoile villatuotteet oikeisiin mittoihinsa ennen kuivatusta. Kuivata vaakatasolla ilmavasti. Kun tuote on kuiva, höyrytä se silitysraudalla, ja muotoile tarvittaessa.

Tämä tuote ei korvaa CE-hyväksyttyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Toimitusaika ja -kulut

Toimitus Suomeen 2-7 vrk, Eurooppaan 4-14 vrk, muualle maailmaan 7-30 vrk.

Tilauksen koosta riippuen postituskulut Suomeen ovat joko 4 € tai 6 €. Yli 150 € ostoksiin tarjoamme postituskulut veloituksetta.

Tuotetunnus (SKU): C-07-0282 Osastot: , , ,