• suomi
  • english
  • svenska

Ostoskori

Etusivu / Uutta / Vanamo

Vanamo

49,90 

Kaksinkertaiset merinolapaset

heijastava painokuvio

Vanamo on ollut ilmestymisestään saakka yksi Nuppu Print Companyn rakastetuimpia kuoseja, ja nyt se loistaa myös lapasissa. Vastapainona Salainen puutarha -lapasten runsaudelle Vanamo-lapaset valloittavat yksinkertaisella herkkyydellään - kuten Nupun kuosissakin, vain muutama harkittu viiva loihtii näkyviin vanamoiden tyypillisimmät piirteet, ja se riittää. Nämä kaksoiskukinnot kestävät talven ylitse ja näkyvät pimeälläkin kauas.

Vanamo-lapaset ovat osa Moiko x Nuppu -yhteistyömallistoa, ja ne on suunnitellut Nupun Satu Kontinen.

Käsineet on neulottu Tampereella korkealaatuisesta mulesingvapaasta merinovillasta. Materiaali tuntuu ylellisen pehmeältä käsiä vasten ja kaksinkertainen neulos pitää kätesi miellyttävän lämpiminä. Lapasten kämmenselässä on laadukas heijastava kuvio, joka on painettu Moikon oman tiimin voimin Helsingin Lauttasaaressa.

Muista myös CE-hyväksytty heijastin. Sellaisen löydät täältä.

Kokotaulukko

Materiaalitiedot ja hoito-ohjeet

100% mulesingvapaa merinovilla, kaksinkertainen neulos. Lapasen selkäpuolella on laadukas heijastava painokuvio. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Hoito-ohjeet: 

Konepesu hellävaraisella 30°C villapesuohjelmalla. Käytä nestemäistä villanpesuainetta. Tasokuivaus. Tuotteen voi höyryttää pesun jälkeen

Tämä tuote ei korvaa CE-hyväksyttyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi
Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi