• suomi
  • english
  • svenska

Ostoskori

Etusivu / Uutta / Salainen puutarha

Salainen puutarha

49,90 

Merinolapaset

heijastava painokuvio

Nämä lapaset pohjautuvat Nuppu Print Companyn Salainen puutarha -kuosiin, ja koska Nupun Salainen puutarha kukkii aina herkullisen runsaana, niin tekevät myös nämä lapaset. Heijastinkuvion yksityiskohdissa ei ole oikaistu vaan kokonaisuus on toteutettu niin yksityiskohtaisena ja rönsyävänä kuin mahdollista. Lapasissa kukkivatkin tunnistettavasti unikko, ruusu, lemmikki ja erilaiset köynnökset, ja löytyypä seasta myös Salaisen puutarhan pupu, kettu, orava ja punarintakin. Salaisen puutarhan lumoon kuuluu tietysti myös se, että lapasparin molemmat lapaset ovat erilaisia - vasta vierekkäin asetettuina ne muodostavat kokonaisen näkymän, joka loistaa sitä kauniimmin mitä pimeämpi on.

Salainen puutarha -lapaset ovat osa Moiko x Nuppu -yhteistyömallistoa, ja ne on suunnitellut Nupun Satu Kontinen.

Käsineet on neulottu Tampereella korkealaatuisesta mulesingvapaasta merinovillasta. Materiaali tuntuu ylellisen pehmeältä käsiä vasten ja yksinkertainen neulos pitää kätesi miellyttävän lämpiminä. Lapasten kämmenselässä on laadukas heijastava kuvio, joka on painettu Moikon oman tiimin voimin Helsingin Lauttasaaressa.

Please do remember to also wear CE-approved reflectors. Moiko CE-reflectors can be found here.

Kokotaulukko

Materiaalitiedot ja hoito-ohjeet

100% mulesingvapaa merinovilla, kaksinkertainen neulos. Lapasen selkäpuolella on laadukas heijastava painokuvio. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Hoito-ohjeet: 

Konepesu hellävaraisella 30°C villapesuohjelmalla. Käytä nestemäistä villanpesuainetta. Tasokuivaus. Tuotteen voi höyryttää pesun jälkeen

Tämä tuote ei korvaa CE-hyväksyttyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi
Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi