• suomi
  • english
  • svenska

Ostoskori

Etusivu / Uutta / PUPUT

PUPUT

69,00 

Merinopipo

Heijastava painokuvio

Pupu-pipossa toistuu Nuppu Print Companyn Salainen puutarha -kuosista tuttu pikku pupu, joka on tällä kertaa lähtenyt loikkimaan puutarhan lemmikkejä vilisevään nurkkaukseen. Koska yksin ei ole kenenkään hauska loikkia, on pipossa tietenkin pupukaverukset - tai ehkäpä he vasta tapasivatkin toisensa? Salaisessa puutarhassa kaikki on mahdollista! Pupu-pipo sopii täydellisesti lasten Pupu- ja aikuisten Salainen puutarha -lapasten pariksi, joissa molemmissa tavataan myös tämä sama pupu.

Pupu-pipo on osa Moiko x Nuppu -yhteistyömallistoa, ja sen on suunnitellut Nupun Satu Kontinen.

Moikon merinopipo on neulottu ylellisen pehmeästä ja lämpimästä italialaisesta mulesing-vapaasta merinovillasta Liettuassa. Neulos on napakan joustavaa, mikä mahdollistaa pipon mukavan istuvuuden. Pipossa on kaksinkertainen kääntöreuna, jonka voi taitella haluamaansa pituuteen.

Pipossa on edessä heijastava painatus, joka saa sinut näkymään paremmin pimeässä. Kaikki tuotteemme painetaan omissa tiloissamme Helsingin Lauttasaaressa.

Muista myös CE-hyväksytty heijastin. Sellaisen löydät täältä.

Kokotaulukko

Materiaalitiedot ja hoito-ohjeet

Materiaali: 100% merinovilla, mulesoimaton. Painettu Suomessa. Neulottu Liettuassa

Tuote ei korvaa CE-hyväksyttyä heijastinta.

Hoito-ohjeet:

Pesu: hellävarainen villan konepesuohjelma, 30 °C. Käytä nestemäistä villapesuainetta.

Muotoile pipo kosteana. Kuivaa tasolla ja höyrytä mittoihinsa kevyesti kuivauksen jälkeen.

Pese merinovilla/villapipo vain, jos se on välttämätöntä tahrojen takia. Usein pelkkä tuuletus puhdistaa tuotteen ja vähentää pesun tarvetta. Noudata annettua pesulämpötilaa ja muotoile kosteana. Älä rumpukuivaa tai liota. Älä kuivaa suorassa auringonvalossa, lämpöpatterilla/– lattialla tai  kuivauskaapissa.

Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi
Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi