MIAU

45,00

Kaksinkertaiset merinovillalapaset

heijastava painokuvio

Poista

Käsineet on valmistettu Suomessa korkealaatuisesta mulesing-vapaasta merinovillasta. Materiaali tuntuu ylellisen pehmeältä käsiä vasten ja kaksinkertainen neulos pitää kätesi miellyttävän lämpiminä. Tuote kuuluu Heijastavat kädet-mallistoon, joka voitti kunniamaininnan kansainvälisessä Red Dot Design- kilpailussa 2017.

Muista myös CE-hyväksytty heijastin. Sellaisen löydät täältä

 

 

Kokotaulukko

Materiaalitiedot ja hoito-ohjeet

100% mulesingvapaa merinovilla, kaksinkertainen neulos. Lapasen selkäpuolella on laadukas heijastava painokuvio. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Hoito-ohjeet: 

Pese merinovilla / villa tuote vain, jos se on välttämätöntä tahrojen takia. Usein pelkkä tuuletus puhdistaa tuotteen ja vähentää pesun tarvetta. Noudata annettua pesulämpötilaa ja muotoile kosteana. Ã„lä rumpukuivaa tai liota. Älä kuivaa suorassa auringonvalossa, lämpöpatterilla/– lattialla tai  kuivauskaapissa.

Höyrytä kevyesti kuivauksen jälkeen.

Pesuohjeet:

Suosittelemme hellävaraista villan konepesuohjelmaa,30 °C villapesuohjelmaa tai 30°C käsinpesua. Käytä nestemäistä villapesuainetta.

Käsinpesu

Liota villapesuaine ensin pieneen määrään kuumaa vettä, lisää sitten viileää vettä, kunnes pesuveden lämpötila on 30 °C ja sitä on runsaasti. Käytä tarvittaessa apuna kylpyvesimittaria. Upota tuote valmiiseen pesuliuokseen. Älä liota villatuotetta, vaan puristele se hellävaraisesti puhtaaksi. Älä hankaa tai väännä kovakouraisesti. Huuhtele huolellisesti. Varmista, että myös huuhteluveden lämpötila on 30 °C. Kuivumisen ylimääräisen veden voi poistaa esim. Pyyhkeen sisässä rullaamalla. Muotoile villatuotteet oikeisiin mittoihinsa ennen kuivatusta. Kuivata vaakatasolla ilmavasti. Kun tuote on kuiva, höyrytä se silitysraudalla, ja muotoile tarvittaessa.

Tämä tuote ei korvaa CE-hyväksyttyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Toimitusaika ja -kulut

Toimitus Suomeen 2-7vrk, Eurooppaan 4-14 vrk, muualle maailmaan 7-30vrk.

Tilauksen koosta riippuen postituskulut Suomeen ovat joko 3,5 € tai 5 €. Yli 150 € ostoksiin tarjoamme postituskulut veloituksetta.

Tuotetunnus (SKU): P-03-C0064 Osastot: , ,