KOSMOS villa

49,00

Pipo, villaneulosta

heijastava painatus

Poista

Pipo on valmistettu lämpimästä ja pehmeästä villaneuloksesta. Päällimmäinen kerros on villaa ja ihoa vasten tuleva kerros on merinovillaa, jonka ansiosta pipo ei kutita. Reunan taitokset tuovat pipoon runsautta. Materiaali on hyvin joustavaa, mikä mahdollistaa mukavan istuvuuden ilman kireyttä. Pipon ympäri on painettu korkealaatuinen heijastava kuvio, joka heijastaa valoa ja näkyy pimeässä.

Muista myös CE-hyväksytty heijastin. Sellaisen löydät täältä.

 

 

Materiaalitiedot ja hoito-ohjeet

Materiaali: 60% villa, 40% mulesing-vapaa merinovilla, Öko-Tex 100 sertifioitu, tutkitusti haitta-aineeton. Neulottu Suomessa, painettu Virossa

Hoito-ohjeet: 

Pese merinovilla / villa tuote vain, jos se on välttämätöntä tahrojen takia. Usein pelkkä tuuletus puhdistaa tuotteen ja vähentää pesun tarvetta. Noudata annettua pesulämpötilaa ja muotoile kosteana. Ã„lä rumpukuivaa tai liota. Älä kuivaa suorassa auringonvalossa, lämpöpatterilla/– lattialla tai  kuivauskaapissa.

Höyrytä kevyesti kuivauksen jälkeen.

Pesuohjeet:

Suosittelemme hellävaraista villan konepesuohjelmaa,30 °C villapesuohjelmaa tai 30 °C käsinpesua. Käytä nestemäistä villapesuainetta.

Käsinpesu

Liota villapesuaine ensin pieneen määrään kuumaa vettä, lisää sitten viileää vettä, kunnes pesuveden lämpötila on 30 °C ja sitä on runsaasti. Käytä tarvittaessa apuna kylpyvesimittaria. Upota tuote valmiiseen pesuliuokseen. Älä liota villatuotetta, vaan puristele se hellävaraisesti puhtaaksi. Älä hankaa tai väännä kovakouraisesti. Huuhtele huolellisesti. Varmista, että myös huuhteluveden lämpötila on 30 °C. Kuivumisen ylimääräisen veden voi poistaa esim. Pyyhkeen sisässä rullaamalla. Muotoile villatuotteet oikeisiin mittoihinsa ennen kuivatusta. Kuivata vaakatasolla ilmavasti. Kun tuote on kuiva, höyrytä se silitysraudalla, ja muotoile tarvittaessa.

Tämä tuote ei korvaa CE-hyväksyttyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Toimitusaika ja -kulut

Toimitus Suomeen 2-7 vrk, Eurooppaan 4-14 vrk, muualle maailmaan 7-30 vrk.

Tilauksen koosta riippuen postituskulut Suomeen ovat joko 4 € tai 6 €. Yli 150 € ostoksiin tarjoamme postituskulut veloituksetta.

Tuotetunnus (SKU): C-17-0369 Osastot: , ,