Reflexprodukter

Reflexmodellerna har skapats för att man ska kunna gå säkert i mörkret. Moiko reflexprodukter kombinerar vackra och uppfinningsrika reflexmönster med vardagskläder.

Reflexprodukterna har varit så populära att vi nu lagt till nya produkter för att möta en större efterfrågan. Våra nya reflexmössor får dig att glittra hur mycket som helst! Reflexprodukterna har tilldelats priset Honorable Mention av Red Dot Awards.

Reflexprodukter

Hej-vantar

Moiko fick sin början från Hej-vantarna. Namnet Moiko formades från det finska ordet ”moi” som betyder “hej” på svenska.

Vi har ett stort sortiment av Hej-vantar och -reflexer. De finns tillgängliga på många olika språk. Hej-vantarna och reflexerna ger glädje för både användarna och människorna runt omkring dem.

Produkterna är testade: de får människor att le. Den högra handsken har en hälsningstext – den vänstra handsken kan du vinka adjö med. Det finns också tvåspråkiga vantar.

Hej-reflexen kombinerar två saker som är viktiga för oss: de ökar säkerheten i trafiken och sprider positiva vibbar runt oss. Produkter finns i olika språk och färger.

I produktens förpackning kan du lära dig hälsa på 60 olika språk.

MOIKO X Mumin

Vantarna är tillverkade i Finland av mulesingfritt merinoull av hög kvalitet.