• suomi
  • english
  • svenska

Varukorg

Finländska företags- och
personalgåvor från Moiko

EN LYSANDE

PRESENT

Nu har du en chans att sticka ut och ge reflekterande design-produkter i naturmaterial i present! De tidlösa plaggen lyser upp i mörkret och är en glädje att använda och visa upp sig i.

VARFÖR MOIKO?

Idén med Moiko är att kombinera reflekterande, vackra och uppfinningsrika mönster med naturmaterial av hög kvalitet. Sortimentet innehåller CE-certifierade reflexer, samt reflexvantar- och andra reflekterande plagg, med vilka vi rekommenderar att man använder reflex. Moiko fick det internationella designpriset Red Dot för sin kollektion Heijastavat Kädet ("Reflekterande Händer" på svenska) år 2017.

NATURMATERIAL

Moikos kläder och accessoarer är praktiska och hållbara. Våra vantar- och mössor i finländsk design tillverkas av högkvalitativ mulesingfri merinoull, håller dig varm och synlig och sprider gott humör.

ETISK NÄRPRODUKTION

Moikos vantar i merinoull tillverkas i Finland. De reflekterande mönstren trycker vi själva i Drumsö i Helsingfors. Vi samarbetar med fyra textilföretag i Baltikum, som tillverkar bland annat mössor, vantar, tygkassar och t-shirts.

FÄRDIGA PRESENTPAKET

Du kan beställa färdigpaketerade vantar, eller presentset med mössa och vantar. På paketet finns ett band där vi skriver hälsningen från ditt företag.
BEKANTA DIG MED PRESENTSET HÄR. 

Paketerade vantar "Kivi"
Presentset “Metsään”
OTA YHTEYTTÄ JA
PYYDÄ TARJOUSA
YRITYSLAHJOISTA
kauppa@moiko.fi

PRESENTER SOM PASSAR DITT FÖRETAGSBRAND

Vi designar även tryck som passar ditt företagsbrand, för beställningar på minst 30 stycken. Skicka oss en logotype eller annan bild, så designar vi ett reflekterande tryck för ditt företag. Logotypen kan förverkligas som ett helt reflekterande mönster, eller så kan det kombineras med våra färdiga produkter som tag eller detalj.

KONTAKTA OSS OCH BE OM OFFERT FÖR FÖRETAGSGÅVOR.
kauppa@moiko.fi

Vi har specialtillverkat produkter för bland annat dessa kunder:

Moi mobiili
Linnanmäki
Helsingin kaupunki
Partioaitta
Eficode
Mieli ry
Aste
Helsingin seniorisäätiö

PRESENTE

Om du vill köpa presenter som hjälper, beställ produkter från World Vision åt din personal. För varje såld produkt donerar vi 1 € till barn som lever i yttersta fattigdom. Med produkten följer ett litet meddelande om kampanjen. BEKANTA DIG MED WORLD VISION SAMARBETSPRODUKTER.

T-SHIRTS TILLVERKADE
AV ÅTERBINNINGSFIBER

I vår T-shirtkollektion hittar du tröjor av återvinningsfiber, med guldfärgade eller reflekterande tryck. Vi designar även reflekterande tryck som passar ditt företagsbrand, för beställningar på minst 30 stycken. ALLA T-SHIRTS HITTAR DU HÄR.

Våra T-shirts är tillverkade av återvinningstextiler från Pure Waste Textiles, och innehåller 60 % återvunnen bomull och 40 % återvunnen polyester. De återvunna textilerna kommer från klipprester och plastflaskor.
Finns det någon muminkaraktär som beskriver ditt företag särskilt bra? Vi samarbetar med Moomin Characters och kan göra en tolkning av din favoritkaraktär, som passar ditt brand! Du kan också välja från färdiga karaktärer.
MUMINPRODUKTER.

POSTNINGSTJÄNSTER.

Vi erbjuder även postningstjänster för presenter. Vi kan posta julgåvor till personal och samarbetspartners till deras hemadresser världen över.

PRODUKTSTORLEKAR

Produkterna passar både damer och herrar. Storlek L brukar passa för herrar, och storlek M för damer. Mössorna är unisex, dvs. passar alla.

KONTAKTA OSS OCH BE OM OFFERT FÖR FÖRETAGSGÅVOR.
kauppa@moiko.fi
+358 40 733 1426 / Mari

Prenumerera på nyhetsbrevet, få -10% från din första beställning
Prenumerera på nyhetsbrevet, få -10% från din första beställning