Beställnings- och leveransvillkor

Uppskattade leveranstider:

Finland: Leverans 2-5 dagar efter beställning. EU-länder: Leverans 4-10 dagar från beställning. Andra länder: Leverans 7-30 dagar från beställning. Beställningen skickas när kundens betalning är bekräftad. Moiko har rätt att avbryta en beställning om det förekommer misstanke om att det använda kreditkortet inte är i bruk eller är stulet. I sådana fall kommer kunden att kontaktas via e-post. Om leveransproblem uppstår kommer kunden att kontaktas personligen.

Bytes- och returvillkor

Kunden har enligt Finlands konsumentskyddslag 14-dagars utbytes- och returrätt. Retur av produkten godkäns om produkten är oanvänd, fortfarande i försäljningsskick och produktetiketterna är fästa vid produkten. Vi godkänner inte returer som görs 14 dagar efter leveransen. Vi ansvarar inte för returkostnaderna för felfria produkter som returneras från utlandet till Finland. Ett undantag är julklappar som vi byter ut eller returnerar även efter jul.

Utbyte av produkt eller retur
Skicka produkterna till adressen nedan. Lägg till markeringen “Kundreturnerning 630038” på kuvertet. Du kan lämna din leverans i valfri postlåda eller postkontor utan kostnad. Vänligen lägg till din kontaktinformation vid leveransen samt beställningsnummer och önskan om utbyte eller retur.

Returnera produkterna till adressen:
Moi & Co Oy
Vattuniemenkatu 15 A
00210 Helsinki

Om Moiko
Moiko är ett finskt designföretag som designar, tillverkar och säljer vantar och mössar med mera.

Allmänna beställnings- och leveransvillkor i onlinebutiken
Onlinebutikens produkter säljs under Moiko-varumärket Moi & Co Oy (företags-ID: 2350279-1). Priset på produkterna inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och porto. Genom att göra en beställning godkänner du, kunden de aktuella leveransvillkoren. Alla beställningar kommer att bekräftas via e-post, där informerar vi om de beställda produkterna, fraktkostnaderna och det totala beloppet. De här villkoren utarbetades 29.1.2013 och gäller tills vidare.

Fraktmetod och fraktkostnader

Alla produkter från onlinebutiken, både till Finland och till utlandet, skickas med Finlands Post, antingen per brev, maxbrev eller paket från Helsingfors, Finland. Alla fraktkostnader ingår i summan när du betalar för köpet. Fraktkostnaderna inkluderar både leverans- och hanteringskostnaderna. Gratis frakt på beställningar över 150 euro.