Heijastava mallisto

Heijastava mallisto on luotu lisäämään näkyvyyttämme hämärässä yhdistämällä arjen asusteisiin kauniita ja kekseliäitä heijastavia kuvioita.

Ulkona kävellessä liikutamme käsiä ja kääntelemme päätä, mikä saa vaatteiden heijastavat osaset hohtamaan hämärässä, kun valo osuu niihin. Käyttämällä Moikon heijastavia hansikkaita ja pipoja alat itsekin säihkyä!

Heijastavat kädet -mallisto on osoittautunut niin suosituksi, että olemme nyt lisänneet valikoimaan uusia tuotteita vastataksemme yhä kasvavaan kysyntään. Uudet heijastavat pipomme saavat sinut säihkymään nuppia myöten!

Valikoimassamme on CE-hyväksyttyjä riippuheijastimia ja heijastinrukkasia. Suosituimmat käsineemme, lapaset ja pipot heijastavilla kuvioilla tuovat lisänäkyvyyttä, mutta muistathan käyttää niiden kanssa myös CE-hyväksyttyä heijastinta. 

Heijastavat kädet -mallisto voitti vuoden 2017 kansainvälisen Red Dot – muotoilupalkinnon.

Heijastavat käsineet

MOIKKAUSLAPASET

Moikon tarina alkoi l, alkaahan moni kohtaaminenkin juuri moikkaamisesta. Jopa yrityksemme nimi muovautui sanasta Moi.

Hauskojen kohtaamisten edistämiseksi pidämme jatkuvasti valikoimissamme suosittuja moikkauslapasia ja -heijastimia. Molempia on saatavilla erikielisinä.

Moikkauslapaset ja -heijastimet tuovat iloa niin käyttäjilleen kuin ihmisille heidän ympärilläänkin. Huikkaa moi/hello/moro/hola/hi niin tutuille kuin tuntemattomille moikkaushanskoillamme ja -heijastimillamme. Tuotteet on testattu: ne saavat ihmiset hymyilemään.

Oikean käden lapasessa on tervehdysteksti – vasemman käden lapasella voi puolestaan vilkuttaa lähtiessä. Lapasia on saatavilla myös kaksikielisinä.

MOIKO X MOOMIN

Tutustu Moikon ja Moomin charactersin yhteistyöhön. Täällä saa keppostella!