INFO

Yhteystiedot

Verkkokaupan asiakaspalvelu 8-16
050 432 3020
kauppa@moiko.fi
Vattuniemenkadun showroom / myymälä, aukioloaika arkisin 8 - 16 (sopimuksesta pidempään)
6.1.2021: Suljettu
7.1.2021: 8 - 14:30
8.1.2021: 8 - 14:30
Moiko Toimisto & Showroom
Vattuniemenkatu 15
00210 Helsinki
info@moiko.fi
tel. +358 40 7331426

Vastuullisuus

 

Yhdenvertaisuus ja eettisyys ovat Moikon keskeisimpiä arvoja. Käytämme valmistuksessa tarkoin harkittuja laadukkaita materiaaleja ja kaikki tuotteet valmistetaan luotettavien kumppaneiden kanssa Euroopassa, pääosin Suomessa (80%) ja Baltian alueella. Tunnemme kaikki tuotantopaikkamme, ja vierailemme niissä säännöllisesti. Meille on myös tärkeää panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin.

Tavoitteenamme on luoda ajattomia, kestäviä tuotteita joita asiakkaamme rakastavat ja käyttävät pitkään  ja sen myötä lisätä kestävää kehitystä.

 

Tuotteemme valmistetaan lähes aina luonnonmateriaaleista. Merinovillakäsineet ja -pipot ovat mulesoimatonta, eläinystävällistä merinovillaa. Merinovilla tuotetaan Argentiinassa ja kehrätään Italiassa Filivivin tehtaalla. Merinovillalangoilla on sekä Öko-tex että Reach -standardit, joilla taataan että tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja. Kangaskassien materiaali on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa.

 

Ympäristöystävällisten materiaalien lisäksi meille on tärkeää suosia lähituotantoa. Tuotteemme neulotaan ja osin ommellaan Tampereella ja painetaan oman tiimin voimin Helsingin Lauttasaaressa. Virossa teemme yhteistyötä pienompelimojen kanssa. Näistä ompelimoista meille valmistuu rukkaset, osa pipoista ja kangaskassit.

 

Tiesitkö?

 

Yhden kaksinkertaisen lapasparimme neulontaan kuluu aikaa yhteensä 15 minuuttia. Ensin lapaset neulotaan, jonka jälkeen ne höyrytetään. Höyry lisää merinovillaan pehmeyttä ja viimeistelee neuloksen. Sitten ommellaan logo. Kun lapaspari on valmis, se lähetetään Helsingin Lauttasaareen, jossa lapasiin painetaan suunnittelijoidemme luomat loistavat heijastinkuviot. Lopuksi kiinnitetään vielä tuotetiedot ja tuote on valmis toimitettavaksi.

 

Tuotteiden hinta koostuu korkealaatuisista raaka-aineista, lähituotannosta sekä yhteistyökumppaneidemme ja työntekijöidemme asianmukaisista korvauksista.

Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi
Tilaa uutiskirje, saat -10%
ensimmäisestä tilauksestasi