Meistä

Olipa kerran kaksi ystävää, Mari ja Anu. Saimme yhdessä loistavan idean, ja siitä alkoi Moikon tarina. Loimme tuotteen, joka auttaa ihmisiä näkymään ja pysymään lämpimänä tyylillä yhdistämällä kaksi olemassa olevaa keksintoä: heijastimen, joka keksittiin Suomessa 50-luvulla, ja vanhat kunnon lapaset. Vuonna 2017 Reflective Hands -mallistomme voitti arvostetun Red Dot Design -palkinnon, joka puolestaan kannusti meitä laajentamaan valikoimaamme.

Olemme ylpeitä tuotteistamme, oikeasti. Miksi emme olisi? Moikon lapaset, pipot, t-paidat ja sukat ovat suosittuja lahjoja, jotka selvästi tuovat hymyn sekä vastaanottajan, antajan että kaikkien tuotteet näkevien huulille. Haluamme tarjota kestävästi tuotettua suomalaista designia, joka on käytännöllistä ja kaunista.

Lue koko tarinamme täältä.

Mari

CEO

Mari on Moikon toimitusjohtaja, joka pitää huolta kaikista ja kaikesta. Firman pyörittämisen lisäksi Mari suunnittelee printtejä, esimerkiksi ihana Katti- printti on hänen käsialaansa.

Anu

LUOVA JOHTAJA

Anu vastaa malliston ja viestinnän visuaalisesta ilmeestä. Anu on suunnitellut monta klassikoiksi muodostunutta tuotetta, esim. Lempi- ja Kivi-printit.

Saara

TUOTEKOORDINAATTORI, 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Saara on Moikon tuotekoordinaattori ja graafinen suunnittelija, joka pitää huolta Moikon viestinnän visuaalisesta puolesta samalla, kun suunnittelee printtejä, katalogeja ja kampanjoita. 

Emma

COPYWRITER

Emma vastaan kaikista Moikon teksteistä sekä somessa että nettisivuilla, niin suomeksi kuin englanniksi. Hänen huomassaan on myös Moikon Tiktok.